E18

En digital skylt skapar helt nya, fantastiska möjligheter.

Den ger dig först och främst möjligheter att visa rörligt media eller bilder med animationer. Men även nästan gränslösa möjligheter att schemalägga budskap och erbjudanden, så att de med automatik visas vid rätt tidpunkt till rätt kundgrupp. Digitala skyltar kan också enkelt och snabbt uppdateras med ny information. En enda person kan med några knapptryckningar via internet ändra budskap på hundratals ställen samtidigt om man så vill. Digital skyltning lämpar sig därmed även utmärkt som informationssystem.

Inom digital skyltning går utvecklingen snabbt. Fort ändras förutsättningarna genom att tillverkare ändrar exempelvis skärmmodeller. Det är inte en självklarhet att det som fanns tillgänglig förra månaden även finns att får tag på nästa månad. Vi jobbar med många olika tillverkare av ledande hårdvara och kan erbjuda helhetslösningar som hyresprodukt så du enkelt kan nyttja den sabba teknikutvecklingen som är ett signum för digital skyltning. Vi anpassar form, storlek, färg och pixelavstånd på våra LED-skärmar efter önskemål och placering. Innehållet kontrollerar ni själva med hjälp av en webbaserad mjukvara.

Vi hjälper företag, detaljhandel, hotell, restauranger och fastighetsägare med hela processen från förstudie till komplett installation och service. Våra styrkor ligger främst i vår expertis inom design och projektledning och våra produkter tillverkas av garanterat högsta kvalitet.

Vårt uppdrag är att med digitala infartsskyltar som välkomnar in i staden kan man lätt informera om aktiviteter och marknadsföra lokala arrangemang. LED-skärmar med rörlig bild och färger i 16 miljoner nyanser för både reklam och samhällsinformation. Vid bästa exponeringsläge utmed E18 Kungsängen etablerades en elektronisk LED-skärm om 60m² i båda riktningarna för information och reklambudskap. LED-skärmen levererar rörliga bilder i 4-färg, hög upplösning, 24 tim om dygnet, alla dagar året om. Läget vid E18 ger möjlighet till över 163.000 kontakter/dygn. Med en skärmtid om 10% och 6 sek annonslängd når man drygt 114.000 kontakter/vecka.

Annonser kanske?