Vår filosofi – addera det lilla extra genom att alltid sträva efter perfektion, engagemang och resultat som alltid överträffar våra klienter och marknadens förväntningar.

UNEXPECTED – CONNECTIONS

Vi gör helt enkelt upplevelser som fångar människors visioner genom att tänka utanför boxen och gör dem realistiska. Idéer som är baserade på affärens förutsättningar och utmaningar om att skapa interaktion och engagemang med målgruppen. Vår expertis i kombination med beprövade metoder och en uppfinningsrik problemlösning gör att vi kan lova det ni vill ha, oavsett. Vi jobbar med en helhet från Er strategi – varunamn och affär till format, ljud, ljus och bild – till genomförande.

Hos oss kan du hyra enskild teknik eller låta oss ta hela ansvaret inklusive tekniker på plats. Vi bryr oss alltid in i minsta detalj, vare sig det är en butik, privatfest, konsert, festival eller konferens. Vi gör det med övertygelsen om de flesta företag har nytta av att kommunicera med människor. Och med visionen att vara en drivande kraft i den utveckling som sker inom området.

Vår expertis omfattar: mässor, utställningar, storbildsskärmar (LED väggar/DISPLAYS), retail lösningar, konferens, kickoff, fest, live spelningar, bolagsstämmor, möten, workshops, interna event, lanseringar, sponsorskap, sälj och kundmöten samt privatfester.

Vi gör det genom att kunna all teknik inom bild, ljud, ljus, radio, appar, internet, DJ, social media, interaktiva lösningar (allt ifrån att spela spel på en storbildsskärm eller touchskärm till mantometerverktyg), film, mediaproduktion, sms/mms osv. Vi är vana att hantera teknik både för B2C som B2B, inom- som utomhus (tom i fjällen och till sjöss, vilket ger andra krav på utrustning).