Jobba här

Vi på Active LED tror på att framgång föds genom att tänka ”hållbarhet”. Det gör vi genom att värna om social hållbarhet.

Det är viktigt för oss att varje medarbetare mår bra, och det är alltid tillåtet att be om hjälp. Om du är en nyfiken och ansvarstagande ’doer’ med affärsintresse så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet.

Vi vill alltid komma i kontakt med Dig om du känner igen dig i nedanstående beskrivning!

Du behöver ha ett starkt intresse för kommunikationsteknik och håller dig uppdaterad i den digitala utvecklingen i kombination med att du är en kreativ problemlösare som kan tillmötesgå våra kunder.

Givetvis delar du våra värderingar: Hållbarhet, vi värnar om individen och miljön. Flexibilitet, vi är anpassningsbara efter kundens behov.

Förtroende och arbetsmoral, tillit och att alltid göra sitt yttersta är viktig för oss. Prestigelöst, vi är ödmjuka och delar med oss av vår kunskap.

Active LED startades av en entusiastisk eventtekniker som kände att han ville hitta en kombination mellan kreativitet och att förnya eventteknik. Det har visats sig att ingenting är omöjligt men det kan ta lite tid att hitta speciallösningarna, ett affärskoncept som varit lyckosamt. Det är som enda leverantör inom eventteknik vi kan skryta med en ofantligt stor mängd koncept som producerats baserat på att vi helt enkelt är lite av en ”uppfinnare Jocke”, där sanningen är mer att vi har en bred och djup kunskap i vad olika tekniker kan göra, nyfikna att testa nya saker och till sist binda ihop allt. Vi brinner för nya tekniklösningar och allt som förbättrar och förenklar interaktion och leverans av eventteknik -ur arrangörens, deltagarens och teknikerns perspektiv.