Teknisk innovation

Att vara innovativ för mig är att kunna tänka utanför “lådan” och utmana sig själv med nya saker hela tiden. menar Dan, VD på Active LED. Han fortsätter med att berätta att det är en livsstil att alltid fundera på nya idéer och lösningar.

Active LED är en av de få tekniska kommunikationsbyråerna som har förmånen att kunna lösa svåra tekniska problem både snabbt och lätt genom att helt enkelt kunna vara kreativ utanför boxen! Det är en framgångsfaktor som många gånger visats sig och räddat kunder.

Det kan handla om att lösa varför inte en dator går igång, programmera en funktion, låta en onlinespelare som egentligen måste vara uppkopplad mot internet 24/7 att fungera ändå, att få batterier att fungera i iskyla, skapa snabbt ett eget nät, få igång en radiokanal osv osv.

Nyfikenhet – kreativitet – problemlösning

När världen förändras och nya behov föds blir nyfikenhet och nytänkande viktiga byggstenar för att lösa problem kreativt.

När du kan ifrågasätta gamla tankemönster och vända på perspektiven kommer du att öppna upp för oväntade och konstruktiva idéer att ta dig an framtiden på.

Bakgrund till framtidsförmågorna