NRJ

NRJ kommer till Visby och Gotland för att få vara en del av livet där allt händer och vara en del av den fantastiska sommarstaden Visby – En mobil eventyta för alla sorters väder och aktiviteter.

Alla Hits Non-Stop. Välkommen till Europas ledande radiovarumärke med över 28 miljoner lyssnare varje vecka i 12 länder.
NRJ är Sveriges mittpunkt för hits med högt tempo och passion för musik, nöje, stora events och de hetaste konserterna.

Det är på NRJ de största artisterna premiärspelar sina nya låtar och bjuder på exklusiva intervjuer.

NRJ kommer under sex veckor att sända från Visby i sommar. Under midsommardagen och under Almedalsveckan bjuder NRJ på en större spelning på Kallis. Under sommaren är NRJ en del av strandlivet och arrangerar aktiviteter på plats.

Active LED levererade radiostationen samt säkerställde att det var lika bra kvalitet som från “vanliga” studion. Dessutom satte vi upp en storbildsskärm med möjlighet att kontinuerligt byta budskap på. På så sätt kunde NRJ möta kunder av olika karaktär och ändamål utifrån dem olika tidsperioderna såsom Almedalen och Stockholmsveckan. Eventcontainern flyttades under eventperioden för att säkerställa att människor kunde vara en aktiv del av installationen.

Härliga bilder syns på FB