fbpx
Select Page

Mobil LED trailer

Rörlig media får en helt ny innebörd – använd din kreativitet!

Låt skärmen bli ”vardagsrum” genom live streaming, social media eller uppladdat material.

Med vår mobila lösning för digital signage öppnas helt nya möjligheter. Med en skärmyta på närmare 14 kvadratmeter så är den ändå lätt att flytta, eftersom den är monterad på en bil. Om du ska anordna ett event så kan du exempelvis använda bilen för att marknadsföra eventet dagen, eller dagarna, innan. På flera olika platser under en och samma dag om du vill. Under själva eventet kan bilen såklart fungera som stationär storbildsskärm. Med såväl live-återgivning av vad som händer på en scen eller motsvarande, som andra budskap som du vill kommunicera till deltagarna.

En LED Display monterad i en trailer eller släpvagn gör det lätt att flytta och montera på olika platser både inom- och utomhus. Vi har med vår trailer hjälpt World cup tävlingarna i utförsåkning med en kombinerad sponsortavla/kameravisning och resultattavla där vi placerade LED skärmen mitt i backen. Vi har även haft uppdrag på båt. Det vanligaste är under idrottstävlingar som ungdoms VM i brottning visa streamade filmsekvenser eller på torg eller andra offentliga platser för både marknader som politiska tal.

Att koppla på er dator eller kamera är inga problem. Vill ni, gör vi en bildslinga som sammanför allt ert material och loggor till en snygg bildproduktion.

Helhetslösning för innehållet

När du anordnar ett event så är det inte ovanligt att det är flera aktörer som ska synas. För att du ska kunna fokusera på själva eventet så kan vi ta hand om all samordning av innehållet på skärmen. Vi kan även skapa innehållet i samarbete med dig eller med de andra aktörerna.
Kommunikation handlar om att träffa människor. Men det är också viktigt att göra det så effektivt som möjligt. Och en av de mest effektiva kanalerna för att kommunicera med såväl befintliga som potentiella kunder är digital signage, eller digital skyltning. Men digital signage upplevs av många som tekniskt komplicerat och kostsamt, vilket gör att många användare inte utnyttjar mediet på bästa sätt. Vi gör det enkelt