fbpx
Select Page

Fasadskärm på fastigheter

UTMANA UTSIKTEN – FÖRÄDLA STADSBILDEN – POSITIONERA & UTMANA

En fasadskylt ger ett starkt första intryck och är en effektiv marknadsförare. Vi skräddarsyr din skylt så att den passar ditt unika varumärke i den miljö den ska sitta i. Vi kan alla varianter av fasadskyltar av hög kvalitet.

Hastighet på väg avgör i kombination med avstånd till betraktaren vilken storlek som är lämplig för er LED skylt/ LED DISPLAY.
Välj mellan en nyckelfärdig LED-displays från oss eller ta hand om ramverk, montage, inkoppling m.m. själv.

Alla LED-displays och storbildsskärmar är fullt anpassningsbara vad gäller storlek, upplösning, pitch och val av komponenter Vi hjälper gärna till och reder ut vilken modell av våra LED skyltar som passar bäst till ert behov.

LED-displays som är delvis transparenta och kan monteras för en glasvägg med hänsyn för öppningar t.ex. fönster är inga problem. Koncepten finns med både stående och liggande format på bildskärmen både för inomhus som utomhus. Vi anpassar utseende och design efter era önskemål.

LED nät eller mesh (genomskinliga nätdisplayer), böjda skärmar, oregelbundna ytor, arkitektritade byggnader med integrerade LED. Traditionella tryckta skyltar ersätts helt av olika Digital Signage eller LED-displays.

Vår samlade kompetens och erfarenhet blir din trygghet. Vi tar hand om ditt varumärke.