fbpx
Select Page

Att investera i en storbildsskärm eller LED Display är ofta en mycket lönsam affär. Har ni ett gynnsamt läge för en storbildsskärm så kontakta oss för att hitta rätt produkt för ändamålet. Vi har även kontakter för traffic funktionalitet eller mjukvara för content management.

Det finns många användningsområden för en storbildsskärm, även utanför nöjesindustrin där skärmarna är vanligast förekommande. En storbildsskärm kan hjälpa ert företag att nå ut med ert budskap tydligt och klart och fungerar lika bra för demonstrationer, som informationstavla, eller andra former av marknadsföring.

Moderna storbildsskärmar baserade på LED-teknik erbjuder mycket hög bildkvalitet även i kombination med stora ytor. Den fångar publikens uppmärksamhet i alla situationer och garanterar att åskådarna tar till sig av er information, vare sig det är reklambudskap, presentationer eller en kombination av flera ändamål. Ett annat självklart användningsområde för en storbildsskärm är sportevenemang, där sportresultat kan förmedlas i kombination med reklam och annan information till publiken.

Skärmarnas storlek anpassas efter situation och placering. I vissa sammanhang är en mindre storbildsskärm mer lämplig, medan stora lokaler kräver många kvadratmeter bildpanel. Hos oss får du hjälp att hitta en skärm med rätt mått för ert evenemang eller era lokaler.

“Ni är inga vanliga 4-kantiga eventtekniker. Ni ordnade allt som jag ville och snabbt gick det” Anna Lena Nilsson