Företagspaket

Det är inte alltid lätt att veta vad som behövs till ditt evenemang.

Då kan ni kontakta oss och få råd och hjälp. Sedan levererar vi den helhetslösning som du har valt med ljud, ljus och bild. Om du önskar komplettera paketet går det naturligtvis bra. Vi kan självklart också ta ett helhetsansvar för planering, rigga och sköta all elektronik under eventet genom att tillsätta en projektledare. Med hjälp av våra samarbetspartners leverera det som behövs till ert evenemang som tält, golv, dekorationer, toaletter, kravallstängsel, teknik (ljud, ljus och bild) och filmning av ditt evenemang.

Vi gör allt för att ditt evenemang ska bli en lyckad och säker tillställning.

Paket Small – för 10-100 personer
För festen eller konferensen mellan 100-200 personer. Små smidiga högtalare och mixerbord som lätt kan riggas upp och hanteras.
Pris: 10 000 ex moms
Boka här!

Paket Medium – För 100-300 personer
För upp till ca 300 personer, större fester och spelningar. Färdiga system med basar och toppar som är kittade och klara för användning.
Så kallade Line-Array system. Anpassas helt efter lokalens och evenemangets förutsättningar. Används vid stora spelningar och event för tusentals personer. Vi måste veta lite mer för att ge ett pris

Paket Large – För 300-500 personer
Så kallade Line-Array system. Anpassas helt efter lokalens och evenemangets förutsättningar. Används vid stora spelningar och event för tusentals
personer.
Distribuerade ljudsystem
Anläggningar som består av många mindre högtalare som kopplas ihop. Tillsammans bildar högtalarna ett stort system som sprids ut över större områden. Används normalt i arenor och på utomhusevent där ljudet skall vara jämnt fördelat över stora ytor utan att det blir störande högt någonstans. Idealiskt för speakers och bakgrundsmusik vid exempelvis stora sportevenemang.
 Vi måste veta lite mer för att ge ett pris