DJ-paket

Födelsedag, fredag, disputation, studentskiva, gasque, födelsedag eller barhäng blir bättre med en bra DJ.

En DJs uppgift är att underhålla folk med musik. Sen varierar stilen från DJ till DJ. Vissa pratar mycket med publiken och vissa arrangerar till och med lekar. Men den största uppgiften som en DJ har är att mixa musik. Det är en konst i sig och det är inte bara att tona över med en crossfader för att få det att låta bra. Man måste också beatmatcha, kontrollera frekvenser och kasta in lite effekter om man vill. Vissa Dj:s använder också musikvideos.

Tiesto eller Avicci är en av världens mest kända DJs. Men han gör i stort sett samma sak som andra klubb-dj:s. Han vrider på “rattar” för många anledningar men för det mesta för att skapa en smooth mix mellan låtarna.

Varför DJ när det finns Spotify?
Som DJ behöver man idag tillföra något mer än en spellista!
Jag tycker det är jättekul att spela på fester där gästerna dansar och släpper loss!
Därför både anpassar en DJ sitt val av musik och försöker överaska gästerna med nya och gamla låtar för att bra upplevelse av festen. Som DJ mixar hen också ihop låtarna för att få ett flyt på dansgolvet och
har kunskapen om i vilken ordning musiken bör spelas för att det ska bli en bra fest.

Ljudanläggningen bör vara anpassad för att spela på hög volym under många timmar. Kolla med oss vad ni behöver för det beror på lokalen och lite andra faktorer. Boka ljudet hos oss och få rabatt om ni bokar annat.

En bra DJ behöver din hjälp
Men jag anlitar ju en DJ för att slippa fixa med musiken själv?
Ja, det stämmer, men för att göra ett så bra jobb som möjligt behöver hen veta era förväntningar på festen och få några exempel på låtar och artister som ni och era gäster gillar (och inte gillar…).
Att sedan spela musiken och koppla in högtalare och ljus fixar vi givetvis! Självklart kan ni hyra allt hos oss.

Praktiskt att tänka på
Inför festen är det ibland bra att titta på lokalen. Vi tar med den utrustning som behövs, så länge det finns ett eluttag. I och urlastningsmöjligheter är också bra att veta om i förväg. Ni får ett fast pris inklusive allt.